Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

Aanstaande evenementen

Kerstkaarten maken

JaddyJaddy Duivelseitje, ICT Berichten: 552
De Accie en Mardie organiseren een workshop waarbij we echte Duivelsei-kerstkaarten gaan maken. Kom er gezellig ook een (of meerdere) maken en doe mee met de wedstrijd om de mooiste kaart! Na deze spelavond kunnen leden stemmen op de mooiste kerstkaart en zal deze door Het Duivelsei worden gedrukt en verkocht als merchandise voor Kerstmis!
HtcS9I0.gif

Reacties

 • JaddyJaddy Duivelseitje, ICT Berichten: 552
  Er zijn super veel toffe kaarten gemaakt. Klik op deze link om te stemmen op je favoriete kaart. De winnaar zal als kerstkaart gedrukt worden en kan je later in december kopen!
  HtcS9I0.gif
 • PlienPlien Duivelseitje Berichten: 150
  Vandaag is de laatste dag dat je kunt stemmen! Stemmen kan hier: https://docs.google.com/forms/d/172e_akb4lMyLhTqLsokOuH7-NHoXl5SD2U63DDO-BJU/viewform
 • JaddyJaddy Duivelseitje, ICT Berichten: 552
  De uitslag van de kerstkaartenwedstrijd is binnen! Het was spannend, maar na 109 stemmen hebben uiteindelijk twee kaarten het meeste aantal stemmen gekregen! Dit waren kaarten nummer 4 en 6. Beiden zijn te bestellen in een pakket van 5 kaarten voor €2,50 per pakket (inclusief 5 enveloppen). Bestellen kan door een mailtje te sturen naar Accie@duivelsei.nl met hoeveel pakketten en welke kaart(en) je wilt (beide kaarten kunnen in hetzelfde pakket worden besteld). De kaarten zijn tot en met 10 december te bestellen, op de spelavond van 9 december zullen voorbeelden klaarliggen om de kaarten in het echt te kunnen bekijken.

  4:
  42440e6c51.jpg
  6:
  f9f2a19779.jpg
  HtcS9I0.gif
Log In of Registreer om te reageren.