Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

Aanstaande evenementen

Diesweek!

RoguishDinosaurRoguishDinosaur Duivelseitje Berichten: 9
maart 2016 aangepast in Algemeen
Op woensdag 20 april is het Duivelsei jarig, en dat gaan we de hele week vieren! De Felicitaatcie heeft super leuke activiteiten gepland, waaronder lasergamen, barbequen, en een sleepover! Voor veel van deze activiteiten moet je je opgeven. Hoe dit kan staat onderaan de post!

Dinsdag 19 april: Barbeque met Weerwolven en Film
We gaan vanaf 17:00 uur in het Huigpark (bij de Pelikaanhof in de buurt, er is eerder een weerwolfavond georganiseerd) barbequen, waar iedereen kan genieten van heerlijk eten! Er zal daarna Weerwolven (en eventueel andere spelletjes) gespeeld worden, tot ongeveer 20:45, waarna we naar de Pelibar gaan om Kingsman: The Secret Service te kijken. Voor het eten wordt er een nader te bepalen bedrag gevraagd, dit zal niet meer dan een paar euro zijn.

Woensdag 20 april: Spelavond met taart, verkleedfeest, en fotoquiz (vanaf 19:30)
Op de daadwerkelijke verjaardag van het Duivelsei pakken we groots uit: we moedigen iedereen aan om verkleed te komen, er zal een epische taart zijn, en met de fotoquiz kan iedereen hun kennis testen van de activiteiten van het afgelopen jaar! Ook kan je natuurlijk gewoon spelletjes spelen.

Donderdag 21 april: Diner en Lasergamen
Op de donderdagavond gaan we om 18:00 eten bij Donatello’s, waarvoor je je kan opgeven met de Google Form. Voor informatie over de menukaart en de locatie, ga naar hun website. Na het diner gaan we lasergamen in de Pelibar! De filmzaal zal omgebouwd worden tot een zaal waar we vanaf 20:00 een aantal rondes gaan lasergamen in teams van 4. Na het lasergamen en het opruimen van de filmzaal kunnen er ook altijd nog spelletjes gespeeld worden!

Vrijdag 22 april: Kroegentocht
Vrijdagavond kunnen mensen meedoen met een kroegentocht door Leiden! Anna en Anna laten de gezelligste plekken in Leiden zien. Er zal binnenkort meer informatie komen, maar ondertussen kan je al laten weten of je mee wilt doen!

Zaterdag 23 april: Alles-speldag (vanaf 13:00)
Tijdens de alles-speldag zal de diversiteit van het Duivelsei echt naar voren komen in de vele activiteiten die verschillende commissies organiseren! Gedurende de dag heeft iedere commissie een paar uur om iets leuks te doen en om te laten zien wat zij als commissie doen in het Duivelsei, dus er is voor iedereen wat leuks te doen. Kom langs en geniet!

Zaterdag-Zondag 23-24 april: Sleepover met tosti-ontbijt
In de nacht van zaterdag op zondag stopt het feestje niet om 2:00, maar gaat het de hele nacht door! Het Duivelsei blijft gewoon open, er zal plek komen om te slapen, maar je kan ook gewoon spelletjes blijven spelen tot de zon opkomt. ‘s Ochtends is er een tosti-ontbijt, waar je voor 1 euro onbeperkt tosti’s kan eten.

Geef je op via de Google Form, of via de inschrijfformulieren die op Het Duivelsei liggen voor alle activiteiten van de week!
Post edited by RoguishDinosaur on
Log In of Registreer om te reageren.