Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

In this Discussion

Aanstaande evenementen

Promoteamleden gezocht!

RoguishDinosaurRoguishDinosaur Duivelseitje Berichten: 9
Van 15 tot en met 19 augustus vindt de EL CID-week weer plaats in Leiden. De EL CIDcie is op zoek naar enthousiaste Duivelseitjes die tijdens deze week onze vereniging onder de aankomende studenten willen promoten. Lijkt het jou leuk om tijdens de EL CID leden te verwelkomen op de vereniging en mee te helpen met reclame maken bij activiteiten gedurende de week? Meld je dan aan voor het promoteam! Als dank voor je hulp krijg je (gratis) een superstoere Duivelsei polo. Vereiste is wel dat je voldoende op Het Duivelsei aanwezig kunt zijn tijdens de EL CID. Aanmelden kan door op een spelavond je naam te zetten op de inschrijflijst, door een mailtje te sturen naar elcid@duivelsei.nl! Voor vragen kan je een berichtje achter laten of een mailtje sturen naar eerdergenoemd emailadres :smile:

Reacties

 • RoguishDinosaurRoguishDinosaur Duivelseitje Berichten: 9
  Ondertussen hebben we een voorlopig (maar bijna definitief) programma voor de EL CID! Heb je zin om mee te helpen als promoteam, maar kan je niet de hele week? Geen probleem! Als je aan ons laat weten wanneer je wel kan, zullen we kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat je alsnog promoteam kan worden :) Stuur een mailtje naar elcid@duivelsei.nl of spreek een van ons aan tijdens een spelavond!

  Groetjes,
  Dyonne, Jorik, Kayleigh, Lisa, en Mark

  Maandag: Infomarkt en Weerwolven!
  Dinsdag: Asiaparty!
  Woensdag: Consoletoernooi!
  Donderdag: LEF en MTG draft!
  Vrijdag: RPGs!
Log In of Registreer om te reageren.