Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

In this Discussion

Aanstaande evenementen

Valentijn

JaddyJaddy Duivelseitje, ICT Berichten: 552
Op de speldag van 13 februari kun je je (geheime) liefde op Het Duivelsei met Valentijn een roos of een hartjeslolly sturen! Op de aankomende spelavonden zal er op de tafel rechts bij de deur een doos liggen voor liefdesbrieven. Je schrijft op de brief (brieven liggen naast de doos klaar) erbij voor wie de brief is en of je het samen met een roos of een lolly wilt versturen. Vervolgens stop je de brief samen met een euro (voor de roos of lolly) in één van de enveloppen die naast de doos klaarliggen. De envelop doe je in de doos. Dit kan uiterlijk tot de spelavond van 11 februari. De brieven zullen samen met de rozen/lolly's door de Accie op de Valentijnsspeldag uitgedeeld worden. Zie de bijlage voor duidelijke instructies.
HtcS9I0.gif

Reacties

  • LisanneLisanne Duivelseitje Berichten: 9
    Correctie: dit kan tot en met vanavond, dus 3 februari!
    Mocht het niet lukken en je wilt toch wat inleveren, geef mij een gil :) (of een ander Accielid)
    Life is like a camera. Focus on what's important, capture the good times, develop from the negatives and if things don't work out, take another shot! :)
Log In of Registreer om te reageren.