Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

Aanstaande evenementen

Manuscript: De mummie en de zonnebloem

jasmijnjasmijn Duivelseitje Berichten: 27
Omdat het leuk is posten we hier ook de mooie manuscripten die donderdag gevonden hadden kunnen worden, hier is het eerste prachtexemplaar:

De mummie en de zonnebloem

Er was eens mummie die zonnebloemen obsessie had. Hij vond ze zo mooi en zo prachtig, maar op een dag raakte hij zijn favoriete zonnebloem Jantje kwijt. Jantje was een prachtige goudgele zonnebloem die de mummie uit liefde had ingepakt met zacht wc-papier. Dit deed die elke dag opnieuw zodat het wc-papier mooi bleef en de zonnebloem goed geconserveerd bleef. De dag dat Jantje kwijt raakte was de mummie zo verdrietig hij huilde dagen en nachten lang door, zo lang dat hij helemaal doorweekt was. Als oplossing ging hij maar in de zon liggen want een natte mummie is een waardeloze mummie. Hij zag hij iets twinkelen in de zon. Wat was dat? Het was geel en schitterde als goud, hij had nog nooit zoiets moois gezien. Het was een zonnebloem. Maar niet zomaar een zonnebloem hij was zelfs mooier dan Jantje. Hij was zo groot en machtig, en de geur was zo lekker zonnebloemerig, de mummie werd spontaan verliefd en vergat Jantje direct. Dit werd zijn nieuwe liefde, hij noemde de zonnebloem: Daniel. En de mummie en Daniel leefden nog lang en gelukkig
Log In of Registreer om te reageren.