Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

Aanstaande evenementen

Vrijdagmissie 12 oktober 2018 Zombies

jasmijnjasmijn Duivelseitje Berichten: 27
oktober 2018 aangepast in Herfst 2018
Raiders of the Lost Ark

De manuscripten hebben jullie alle nodige informatie gegeven. De lange zoektocht heeft jullie geleid naar het Vallei der Koningen, een gebied vol graftombes. Het is een mythische bron van rijkdom en weelde – maar ook de bron van het kwaad. Intussen heeft de Mummy zoveel kracht en zo’n grote achterban dat de apocalyps bijna niet te vermijden is. De enige manier om hen te stoppen is om hier eeuwenoude rituelen uit te voeren bij alle tombes, anders zullen zelfs de dapperste mensen niet de vloek van de mummy kunnen weerstaan…

Missiedetails

1. Verzamellocatie: Wordt voor de humans een uur voor begin van de missie bekendgemaakt. Wees sneaky met naar het verzamelpunt gaan!
zombie verzamelplek: Van der Werf park.
2. Missietijden: verzameltijd 18:15, begintijd 18:30, missieduur 1 uur en een kwartier of tot alle humans dood zijn.
3. Speelgebied: De binnenstad van Leiden, opgedeeld in drie subgebieden zoals te zien op de kaart.
4. Safezones: De human verzamelplek vanaf 18:00 tot 18:30; het hele missiegebied na de missie.
5. Stuntijd: 3 minuten, niet stilstaand
6. Over het missiegebied zijn 15 punten verspreid die de humans individueel moeten innemen. In elk subgebied zijn er 5 punten te vinden. De humans weten de locaties van alle punten; de zombies krijgen per subgebied een deel van de punten te weten.
7. De humans moeten op elk punt een ritueel uitvoeren en hiervan een foto maken. Deze foto moet worden doorgestuurd naar de commissie. De humans krijgen vlak voor de missie te horen wat de rituelen zijn.
8. Elke human moet het ritueel uitvoeren en hierbij gefotografeerd zijn. Deze kunnen allemaal in selfie vorm genomen worden.
9. Een punt telt als ingenomen door een human als de foto van het ritueel is goedgekeurd door de commissie. De zombies kunnen geen punten innemen.
10. De humans moeten per subgebied 4 van de 5 punten innemen. In totaal moeten zij dus 12 van de 15 punten innemen.
11. Een human wint de missie als deze genoeg punten heeft ingenomen. Let dus op dat de humans de missie individueel moeten halen.

LET OP de humans moeten dus individueel op 12 punten een foto hebben genomen. Je mag ook met zijn 2en of meer op een foto staan. Maar per persoon die de missie wilt halen moet hij dus op 12 fotos staan. Dit betekent dat het kan dat hij dus bijvoorbeeld op 5 fotos in zijn eentje staat en op 7 fotos met iemand anders.

13. Als een human al zijn fotos heeft gemaakt dan claimt hij dit door het te appen naar Carl of te bellen naar Carl. Deze persoon is dan veilig en mag niet meer tot zombie gemaakt worden, de human gaat dan naar het zombie verzamelpunt om de fotos te laten checken. Als de fotos niet kloppen dan wordt hij zombie.
Stel de human heeft geen goede telefoon om fotos te maken en/of een deel van zijn fotos staan op iemand anders mobiel dan mogen de foto's ook gecheckt worden na de missie, en als het dan klopt dan telt het nog steeds. Hij mag dan nog steeds tijdens claimen en veilig naar de zombie verzamelplek gaan.

14. De zombies winnen als ze alle humans turnen of als geen van de humans na 1 uur en een kwartier de missie heeft voltooid.
15. Als de humans een eerdere missie niet hebben gehaald, moeten er extra opdrachten uitgevoerd worden voordat ze deze missie kunnen winnen. Deze zullen voor de missie aan de humans kenbaar worden gemaakt.

De uiteindelijke map met een deel van de punten komt een uur voor de missie online te staan!

In bold staan dingen die niet hetzelfde zijn met het missieboekje

vobvj5.jpg
Post edited by jasmijn on
Log In of Registreer om te reageren.