Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

Aanstaande evenementen

Maandagmissie 8 oktober 2018

jasmijnjasmijn Duivelseitje Berichten: 27
oktober 2018 aangepast in Herfst 2018
Tomb Raider

De hele wereld heeft ervan gehoord: er is een nieuwe graftombe ontdekt in Egypte! Deze zit vol met rijkdommen en waardevolle artefacten. Tientallen archeologen gaan op reis naar deze tombe, in de hoop zoveel mogelijk artefacten te verzamelen. Hierbij lopen de spanningen tussen de archeologen hoog op, want ze zijn vooral geïnteresseerd in hun eigen roem. Maar het grotere gevaar zit dieper in de tombe verscholen: een eeuwenoude mummie wiens rust wordt verstoord...

Missiedetails

1.Verzamellocatie: Park Matilo, het grasveld (zie de witte pijl)

2.Missietijden: verzameltijd 18:15, begintijd 18:30, missieduur 1 uur

3.Speelgebied: Park Matilo, begrensd door de grachten (zie kaart). De moestuintjes zijn off-limits.

4.Safezones: Tijdens de missie zijn de inleverpunten een safezone voor degene die dan een artefact inlevert (dit geldt niet voor degenen die wachten op hun beurt!) Het speelgebied is een safezone tot 15 minuten na de debriefing.

5.Stuntijd: 90 seconden, niet stilstaand.

6.LET OP: Tijdens deze missie zijn Nerf-wapens en andere projectielschieters NIET toegestaan.

7.Over het hele gebied zijn 40 artefacten verspreid. De humans moeten zoveel mogelijk artefacten verzamelen.

8.Een human moet een verzamelde artefact bij een inleverpunt inleveren. Een human mag niet meer dan 1 artefact tegelijk dragen.

9.Een human mag een andere human stunnen door deze met zijn/haar wapen te raken. De gestunde human moet zijn artefact afgeven, mocht hij deze bezitten. Een gestunde human mag wel lopen, maar geen artefacten oppakken of andere humans stunnen. Een gestunde human kan niet weer gestund worden totdat zijn stuntijd voorbij is.

10.Als een human zombie wordt, moet deze zijn artefact op die plek laten liggen. Een andere human mag ze weer oppakken. Zombies mogen geen artefacten oppakken.

11.Het spelgebied is opgedeeld in twee subgebieden: de tombe en de omgeving. De tombe is begrensd door de muren van het fort.

12.In de tombe bevinden zich dozen. Deze dozen tellen elk als één artefact, maar zijn meer punten waard. Dozen mogen niet geopend worden totdat de humans bij een inleverpunt zitten, anders zijn ze geen punten waard.

13.De wachttorens zijn onderdeel van de tombe. Deze mag je betreden, maar wees voorzichtig!

14.Er is één Original Zombie (OZ). Deze draagt aan het begin van de missie een groen bandje en is niet als zombie herkenbaar.

15.In de tombe is de OZ onstunbaar. In de omgeving is de OZ stunbaar; hij mag gedurende zijn stuntijd lopen, maar geen humans tikken of artefacten oppakken. Als de OZ in de tombe komt, loopt zijn stuntijd automatisch af.

16.Aan het einde van het spel wordt de totale hoeveelheid punten van iedereen bij elkaar opgeteld.

17.De persoon die aan het einde van het spel de meeste punten heeft behaald, wint en krijgt een beloning. Daarnaast krijgt iedereen die minstens 4 punten heeft behaald, ook een beloning. Deze beloningen zullen je in latere missies heel erg helpen!

18.Indien in totaal minder dan 30 artefacten zijn verzameld, krijgt niemand een beloning.

19.We vragen jullie allemaal om je te verkleden als een 19e-eeuwse Britse ontdekkingsreiziger/archeoloog. Er wordt namelijk ook een klein prijsje uitgedeeld voor de best geklede deelnemer!

20.Legenda kaart: De witte pijl is het verzamelpunt. Het gebied stond niet duidelijk op google maps, het enige nuttige kaartje vindbaar was deze met kruisjes, cirkels en driehoekjes. De kruisjes, cirkels en driehoekjes mag je dan ook negeren, deze hebben geen betekenis.

AATevpd.jpg

Post edited by jasmijn on
Log In of Registreer om te reageren.