Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

Aanstaande evenementen

vrijdagmissie - 18 mei

Jaap van RekomJaap van Rekom Duivelseitje Berichten: 20
mei 2018 aangepast in Lente 2018
Vrijdagmissie – 18 mei
Woord heeft de humans bereikt over een superwapen wat de zombies aan het bouwen zijn. Hun geniale leider, Dr. Zomboss, is bezig met het maken van een gigantische robot. Als deze robot af komt is er voor de humans geen kans meer. De humans hebben gehoord dat Zomboss nog een paar onderdelen mist en hebben een plan verzonnen om deze te saboteren zodat de robot ontploft als hij in elkaar zit. De zombieszijn ondertussen op zoek naar dezelfde onderdelen en proberen deze te verzamelen voordat de humans er aan kunnen zitten.


Missiedetails
⦁ Verzamellocatie: het Pelikaanhof
⦁ Missietijden: verzameltijd 18:45, begintijd 19:00, missieduur tot alle humans dood zijn, de objective is gehaalt of de objective is gefaalt.of als het half 9 is.
⦁ Speelgebied: De binnensingels
⦁ Safezones: verzamelocatie humans vanaf 18:30
⦁ Stuntijd: 3 minuten stil staan. (Voor de pionzombie 1 minuut)

Missiespecifieke regels:
⦁ De humans hebben gewonnen als ze twee onderdelen hebben gesaboteerd.
⦁ De zombies winnen als ze 5 onderdelen hebben ingeleverd met maximaal een sabotage of als alle humans getikt zijn.
⦁ De humans weten alle locaties van de onderdelen maar niet de volgorde waarin de zombies deze ophalen.
⦁ Een object telt als gesaboteerd als de bij behorende puzzel is opgelost en een foto naar de commissie is gestuurd. De humans moeten de puzzel oplossen op de plek waar het onderdeel is gevonden en moeten na afloop het onderdeel terug leggen in zijn originele status.
⦁ Aan het begin van de missie krijgen de zombies een locatie van een onderdeel te weten. Onderdelen moeten worden ingeleverd bij het verzamelpunt bij de commissie, nadat een deel is ingeleverd krijgen de zombies een nieuwe locatie te weten.


Post edited by Jaap van Rekom on
Log In of Registreer om te reageren.