Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

Aanstaande evenementen

Donderdagmissie - 17 mei

Jaap van RekomJaap van Rekom Duivelseitje Berichten: 20
mei 2018 aangepast in Lente 2018
Alhoewel ze letterlijk geen hersenen meer hebben verrassen de zombies ons toch elke keer weer met hun "geniale" vernieuwingen op het gebied van tuinbestormingen. Deze keer hebben ze ontdekt dat een simpele pion op hun hoofd hun uithoudingsvermogen meer dan verdubbeld! Om te verkomen dat de zombies hier gebruik van kunnen maken, hebben de humans een plan verzonnen om de pionvoorraad te verkleinen door de grootste voorraden te bestormen en vervolgens ritueel te verbranden!

Missiedetails
2. ⦁ Verzamellocatie: Zombies: Jullie verzamelpunt is in het van der werfpark.
3. ⦁ Verzameltijd: 18;45; Begintijd humans: 19.00; missieduur 1.5 uur of wanneer op ieder punt 2 pionen zijn ingeleverd.
4. ⦁ Speelgebied: binnen de singels
5. ⦁ Safezones: De human verzamellocatie vanaf 18:35 tot begintijd. Het hele speelveld vanaf het einde van de missie tot een kwartier na de laatste debriefing..
6. ⦁ Stuntijd: 2 minuten, stilstaand 1 minuut stilstaand voor pionzombies.

7. ⦁ Deze missie bestaat uit 3 rondes.
8. ⦁ Aan het begin van iedere ronde krijgen de humans een kaart met een inleverpunt en 3 punten waarop pionnen te halen zijn.
9. ⦁ Om een volgende ronde te beginnen moeten de humans 2 pionnen naar het bijbehorende inleverpunt brengen. Direct hierna start de volgende ronde met een nieuwe kaart..
10. ⦁ De zombies krijgen geen kaart maar foto’s van alle punten die in de 3 rondes voorkomen aan het begin van de missie. Hierop staat niet welke foto’s bij welke ronde horen.
11. ⦁ Speciale zombie: de pionzombie.
12. ⦁ De pionzombie draagt een pion op zijn hoofd. Hij heeft een stuntijd van 1 minuut. Wanneer de pionzombie gestund is, moet hij zijn pion op de grond zetten. De humans hebben dan een mogelijkheid de pion te pakken. Als dit gebeurt, is de pionzombie weer een normale zombie. Hij moet zodra hij ontstunt is en de pion niet is gepakt de pion wel weer opzetten.
13. ⦁ De pionnen mogen niet doorgegeven worden aan andere zombies
14. ⦁ Aan de start van de missie is er 1 pionzombie.
15. ⦁ Indien een human die een pion draagt geturned wordt, wordt hij een pionzombie. Hij heeft een incubatietijd van 1 minuut waarin zijn pion niet mag worden afgepakt.
16. ⦁ Mochten de humans een pion laten vallen dan mag deze opgepakt worden door zowel de humans als de zombies. (indien opgepakt door eem zombie wordt dit een pionzombie).
17. ⦁ Een persoon mag maar 1 pion dragen
18. ⦁ Voor elk punt dat de humans niet bereiken met 2 pionnen, komt er op de vrijdagmissie een pionzombie terug. Dus als ze de gehele missie halen, zijn er vrijdag geen pionzombies. Wanneer ronde 1 dus niet behaald wordt, zullen er op vrijdag 3 pionzombies zijn.


Post edited by Jaap van Rekom on
Log In of Registreer om te reageren.