Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

In this Discussion

Aanstaande evenementen

Dinsdagmissie - 15 mei

Jaap van RekomJaap van Rekom Duivelseitje Berichten: 20
mei 2018 aangepast in Lente 2018
Nadat Dave, tijdens een van zijn "culinaire" momenten, een paar hapjes van een Hypno-Shroom genomen had werd hij de volgende ochtend wakker zonder zijn autosleutels. Zonder zijn auto kan Dave geen zaken doen, dus hij heeft de humans gevraagd of ze voor hem zouden willen zoeken. De humans moeten wel opschieten, want het gerucht gaat dat er een zombie onderweg is die nogal een ding heeft voor autodeuren!
Missiedetails


1. Verzamellocatie: wat er van boven uitziet als een wiel in de waterspeeltuin van park Cronesteyn. (Zie kaart)
2. Verzameltijd: 18:45; begintijd: 19:00; maximale missieduur: 1 uur.
3. Speelgebied: de waterspeeltuin in het park Cronesteyn en een ongeveer even groot deel ten westen ervan. Zie kaart.
4. Safezones: De human verzamellocatie vanaf 18:35 tot begintijd. Nadat beide sleutels verzameld en in elkaar gepuzzeld zijn of als de tijd om is wordt het hele spelgebied een safezone. Deze duurt tot een kwartier na de laatste debriefing.
5. Stuntijd: 5 minuten, stilstaand. Maar mocht een zombie een brug of tokkelbaan blokkeren dient deze de weg vrij te maken.
6. Speciale zombie: bij deze missie is een speciale zombie aanwezig. Welke speciale zombie? Daar komen jullie bij de missie wel achter. Wat we al wel kunnen zeggen is dat deze geen reductie in stuntijd en geen extra levens heeft, maar wel extra tough is om te stunnen.

7. Er zijn twee identieke kartonnen sleutels. Deze zijn in stukjes. Why, because we’re craaaaazzzyyyy. De humans moeten deze stukjes vinden en de sleutels weer in elkaar puzzelen.
8. Als er geen sleutels worden ingeleverd komt de speciale zombie terug op vrijdag. Als er 1 sleutel wordt ingeleverd gebeurt dit niet, en als ze alle twee worden ingeleverd krijgen de humans een cadeautje van Crazy Dave (lees de commissie).
9. De missie is afgelopen als de tijd om is, of als beide sleutels in elkaar zitten en dit aan een commissielid is laten zien. Een foto sturen als bewijs wordt niet goed gerekend.
10. Het is Cronesteyn. Het zal er nat zijn. Als je nat wordt, is het je eigen verantwoordelijkheid. Als je denkt nat te worden, neem dan misschien droge kleding mee of kleding die nat mag worden.
11. We verbieden zwemmen en waden niet, dit geldt voor zowel de humans als de zombies, maar zoals altijd: don’t be a no-brainer. En ook hier geldt dat het je eigen verantwoordelijkheid is

Post edited by Jaap van Rekom on

Reacties

  • LucLuc Duivelseitje, ICT Berichten: 187
    Ik ben er niet, veel succes allemaal en probeer een beetje in leven (en misschien droog) te blijven! ;)
Log In of Registreer om te reageren.