Gegroet!

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden of om een account aan te maken!

In this Discussion

Aanstaande evenementen

Woensdagmissie

Stijn BekkerStijn Bekker Duivelseitje Berichten: 16
april 2018 aangepast in Lente 2017
 1. Verzamellocatie: Het plein voor de Burcht
 2. Verzameltijd: 19.15; begin tijd: 19.30; missieduur: 1,5 uur
 3. Speelgebied: De binnenstad vanaf de Burcht tussen de Oude Gracht en Nieuwe Gracht tot de Singel
 4. Safezones: De verzamellocatie is een safezone vanaf 10 minuten voor de verzameltijd tot aan het begin van de missie. Het hele speelgebied is na afloop van de missie voor 15 minuten een safezone. Een deel van de posten is tijdens de missie een safezone terwijl je ermee bezig bent, het commissielid bij de post zal dit aangeven.
 5. Stuntijd: 3 minuten, niet stilstaand.
 6. Het doel van de Humans is om de delen van de ketting te verzamelen om Fenrir opnieuw te ketenen. De Humans winnen de missie als ze voldoende schakels van de keten weten te verzamelen.
 7. Er zijn 7 verschillende ingrediënten te verzamelen en je hebt er per persoon minstens 5 nodig om een schakel van de ketting te kunnen herstellen.
 8. De meeste ingrediënten zijn te verdienen door een taak van de bijbehorende post uit te voeren: voorwaarden om de ingrediënten te winnen hoor je bij de post.
 9. Een van de ingrediënten wordt door zombies gedragen. Elke zombie draagt er een bij zich en moet deze afstaan wanneer hij gestund en vervolgens getikt wordt. Als een zombie zijn ingrediënt is afgepakt, kan ‘ie geen nieuwe krijgen, maar humans die tijdens de missie in een zombie veranderen moeten er een ophalen. Het ophalen en inleveren van het ingrediënt kan bij het commissielid bij de verzamelplaats.
 10. Zombies mogen hun ingrediënt niet aan een andere zombie geven, maar moeten deze bij zich houden, tot ze hem verliezen aan een human.
 11. Zombies (gestund of ongestund) mogen niet met opzet de posten van Humans saboteren.

Post edited by Jaap van Rekom on

Reacties

Log In of Registreer om te reageren.